studi goves diseño

Pis Unifamiliar

Població: Sant Cugat
Any: 2018

La idea principal era dissenyar un espai atemporal on el seu principal i primer punt d’atenció, la escala, cobres un altre caràcter. Una escala volada, que ens deixes participà de la privilegiada orientació de la finca, i ens aportes un toc d’actualitat, desimboltura i transparència en el saló-menjador.

Aquesta connexió i continuïtat de la escala amb materials nobles com la fusta de roure a las escales i paviment de la finca es subratlla donant continuïtat al paviment de la zona office de la cuina, i las seves grans portes que connecten els espais de forma sinuosa.

Els banys a la vegada, també utilitzen colors naturals i aprofiten en la seva major mesura l’espai de dutxa, lavabo i llum natural.

studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño

Desarrollo Web Dynam-iq