disseny studi goves

Pis Unifamiliar

Població: Sant Cugat
Any: 2016

En aquest projecte, redistribuïm tota la planta del pis eliminant passadís, distribuïdors i guanyant amb això metres útils. Es connecta entrada amb menjador amb unes lames de fusta verticals que insinuen l’espai interior. Ampliant amb això l’espai comú del pis.

Es rehabilita i amplia espai de cuina deixant un gran espai per fer vida en ell i es projecten de nou els banys. A la obra es fan servir materials nobles, como la fusta en el terra i parets combinat amb colors clars como els blancs pedra il·luminant els espais.

disseny studi goves
disseny studi goves
disseny studi goves
disseny studi goves
disseny studi goves
disseny studi goves
disseny studi goves
disseny studi goves
disseny studi goves
disseny studi goves
disseny studi goves

Desarrollo Web Dynam-iq