studi goves diseño

Pis Unifamiliar

Població: Sant Cugat
Any: 2018

La premissa ha consistit en dissenyar un pis unifamiliar atemporal que integres un espai de nit i un espai de dia i enfoques tots els espais cap a la llum exterior.

El disseny busca potenciar las estàncies amb colors clars, com llum natural amb terres de parquet de fusta de roure que aporten calidesa. Disseny de mobiliari integrat lacat amb colors suaus, que resolen problemes de espai i funcionalitat.

El bany busca un aire desenfadat per els petits de la casa.

studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño

Desarrollo Web Dynam-iq