studi goves diseño

Respirem confort

Població: Cerdanyola del valles
Any: 2017

Casa unifamiliar a on decidim canviar d’us alguns espais y centralitzar las zones comunes com cuina, menjador, saló i terrassa, amb un eix central de fusta que amaga el lavabo de la planta en el seu interior i separa i emmagatzema la cuina del saló menjador.

Traslladem els mateixos colors neutres a tots els materials fets servir a la resto de la casa, posant un parquet de fusta de roure i dissenyant uns mobles versàtils en colors materials nobles como la fusta i lacats en colors suaus per aconseguir un aspecte de naturalitat.

studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño

Desarrollo Web Dynam-iq