Studi Goves és una empresa familiar fundada a l'any 2000 com estudi d’interiorisme. El nostre equip està format per un grup multidisciplinari jove i qualificat,  i uns referents amb una dilatada experiència en el sector. En tots aquests anys em realitzat un gran nombre de projectes amb personalitat pròpia que és la nostra millor senya d'identitat.

Som  un estudi d'interiorisme que combina l'experiència amb amplis coneixements tècnics els quals ens permeten estar al corrent de les últimes novetats i tendències, per poder oferir els més innovadors projectes  amb les solucions més òptimes i ajustades.

A partir d'un servei individualitzat per a cada client s'ofereix la possibilitat de contractar diferents opcions: des d'un assessorament d'espais, colors, il·luminació o disseny de mobiliari fins al desenvolupament d'un projecte integral  i direcció d'obres.

La nostra  filosofia inclou un treball en equip i una concepció de l'espai des d'una visió real de les necessitats de cada client creant espais amb una atmosfera càlida i personalitzada.

studi goves tenda
estudi goves interior
estudi goves interior

ESTUDI D'INTERIORISME - ASSESSORAMENT PROFESSIONAL- DISSENY DE MOBILIARI

PROJECTE INTEGRAL I DIRECCIÓ D'OBRA

Desarrollo Web Dynam-iq