studi goves diseño

Pis

Població: Sant Cugat del Valles
Any: 2019

Reforma integral feta en diferents temps. Ampliació d'espai de cuina, amb sala d’estar, creant espais únics de millor recorregut.

Bany, de terra continu per continuar amb la mateixa sensació de continuïtat que la utilitzada a la resta de la casa amb un terra laminat.

Els colors de las parets son colors clars a la cal, que fan ressaltar la decoració del client.

SOLICITAR INFORMACIÓ
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño

Si t’ha agradat el que has vist i vols una informació mes complerta, contacta amb nosaltres per una atenció mes personalitzada

SOLICITAR INFORMACIÓ

Desarrollo Web Dynam-iq