studi goves diseño
Población: Sant Cugat
Año: 2020

Espai de caràcter industrial, amb tocs ecléticos. Hem buscat l'elegància dels colors foscos, i la calidesa de la fusta de roure per als paviments. Obra d'ampliació d'espais, amb estudi de la llum zenital, separant espais dia i nit i ampliant i connectant llocs comuns.
Accés a la planta superior mitjançant una escala decorativa, amb material de xapa de ferro plegada, que aporta lleugeresa, amb una continuïtat de baranes a la planta superior, eliminat antic mur que impedia que accedís la llum de les finestres de la coberta. Estudi de l'espai en totes les zones. Pis ideal per a una parella, amb un vestidor molt ampli i un gran espai comú saló menjador.
Separació mitjançant una porta oculta dels espais pensats per dia i nit. Assignem una zona d'oci, cinema, música o bé de relax com a estudi a la part superior.

SOLICITAR INFORMACIÓN
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño
studi goves diseño

Desarrollo Web Dynam-iq